SUPPORT NODIG? BEL 085 - 021 0327
SUPPORT NODIG? BEL 085 - 021 0327

Pilot

ZO WERKT HET

Phone_dot

DOWNLOAD DE APP

Park & Bike werkt volledig via een App. Snel, makkelijk en veilig. Zodra je de App hebt gedownload moet je jezelf eerst eenmalig registreren. Daarna hoef je voortaan alleen nog de hieronder beschreven stappen te nemen.

1

RESERVEER EEN FIETS

Download de App en maak een reservering aan voor gebruik van een fiets. Je kan alleen een fiets reserveren als je ook je parkeerkosten via de App wilt betalen.

2

BEWAAR JE PARKEERKAART

Bij het inrijden van de garage heb je een parkeerkaart ontvangen. Deze heb je nodig om de toegangsdeur van de garage te openen bij terugkomst. Bewaar deze parkeerkaart daarom goed!

3

SELECTEER EEN FIETS

Je fiets staat voor je klaar bij de voetgangersuitgang van de garage. Je mag zelf een fiets uitzoeken. Open de App en scan de QR-code die op de bagagedrager van de fiets staat afgebeeld.

4

OPEN HET SLOT

Na het selecteren van je fiets kun je het slot ontgrendelen door omhoog te swipen. Het slot opent nu automatisch. Let op dat je de insteekketting van het slot meeneemt om je fiets onderweg veilig af te sluiten.

5

OP WEG

Verlaat de garage via de voetgangersuitgang en geniet van je fietsrit. Als je gedurende de rit het slot wilt sluiten kun je dit opnieuw via de App doen. Swipe omlaag en sluit daarna handmatig het slot. Let op dat je de fiets altijd met de insteekketting vast zet aan een paal of fietsenrek om diefstal te voorkomen.

6

GA OP TIJD TERUG!

Een half uur voor afloop van je reservering ontvang je een bericht op je telefoon, dat het tijd is om terug te keren richting de parkeergarage. Zorg dat je op tijd terug bent om extra kosten te voorkomen!

7

BEËINDIG JE RESERVERING

Terug bij de parkeergarage plaats je de fiets in het rek en sluit je opnieuw het slot. Let ook hier op dat je de fiets afsluit in combinatie met de insteekketting. Let op: nu kan je de reservering beëindigen zodat je sessie stopt!

8

BETAAL VIA DE APP

Nadat je je reservering hebt beëindigd ga je onderaan het scherm naar de betaling. Op dit moment ondersteunen we iDEAL en credit card betalingen. De kosten zijn voor het parkeren van je auto én het gebruik van de fiets.

9

VERLAAT DE GARAGE

Na betaling via de App ontvang je per e-mail een bevestiging van je Park & Bike reservering. Op vertoon van deze e-mail ontvang je een uitrijkaart van de loge medewerker. Voer deze uitrijkaart in en de slagboom opent automatisch.

DIT IS WAT HET KOST

0 TOT 4 UUR €10,-

TOT 12 UUR €20,-

12 TOT 24 UUR €30,-

De kosten zijn voor het parkeren van je auto én het gebruik van de fiets. Je rekent dus in één keer voor beide af via de App. En dat tegen een aantrekkelijk tarief. Ontdek het voordeel van een ‘Parkeerplaatsje met’ en download de App.

MEER WETEN OVER PARK & BIKE OF EEN VRAAG?

NEEM DAN EVEN CONTACT MET ONS OP!

Contact faq

Park & Bike

  • Next Urban Mobility B.V.
    Burgemeester de Widtstraat 14
    3811 LV Amersfoort
  • 085 – 021 0327
  • Dagelijks van 08.30 tot 21.00
  • info@park-and-bike.nl